0511 - 46 12 12
Maak kennis met onze nieuwe ecologisch adviseur

Maak kennis met onze nieuwe ecologisch adviseur

"Dat moet toch anders kunnen, is een gedachte die vaak bij me opkomt"

We hebben een nieuw gezicht: Sander van der Leest is begonnen als ecologisch adviseur en gaat helpen processen te verbeteren.

Sander (39) is geboren en getogen in de Westereen, vriend van zijn vriendin en vader van twee kinderen. In de afgelopen vijftien jaar werkte hij bij NormecKalsbeek in Tynaarlo, specialist op het gebied van waterbehandeling, legionella en VGM. Hij was daar projectleider en senior adviseur. “Ik ben met name goed in het verbeteren van processen. Dat is iets wat in mijn bloed zit. Kijken hoe iets efficiënter en beter kan op basis van data. ‘Dat moet toch anders kunnen’, is een gedachte die vaak bij me opkomt.”

Meer inhoud

Sander gaat onze ecologische adviseur Gosse Jilderda ondersteunen met zijn kennis van projecten en processen. Daarmee gaan we bijvoorbeeld de monitoring van ecologische zones meer inhoud geven. Waar Sander ons versterkt op procesmatig gebied, wil hij zichzelf graag op ecologisch vlak ontwikkelen. Hij heeft alvast een cursus Flora en Fauna Inspecteur gevolgd. “Ik ben van jongs af aan breed geïnteresseerd in natuur. Ik doe bijvoorbeeld waarnemingen en fotografeer vogels, maar heb er nooit iets mee gedaan. Daar werd het nu tijd voor. Eerst heb ik vooral naar natuurorganisaties gekeken, totdat ik ontdekte dat sommige groenbedrijven veel doen op ecologisch gebied. Toen ben ik dat pad gaan volgen en nu ben ik hier.” Welkom Sander!