0511 - 46 12 12
Ontmoet Gauke: projectleider bij Frisia Bergum

Ontmoet Gauke: projectleider bij Frisia Bergum

Ontmoet Gauke: projectleider bij Frisia Bergum

Hoi, ik ben Gauke. 39 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Al twee jaar werk ik als projectleider voor Frisia Bergum. Een mooie baan waar ik veel plezier in heb! Vanuit mijn baan coördineer ik vele aanleg- en onderhoudsprojecten in Friesland en Noord-Holland. Mijn projecten vallen onder de afdeling Groot Groen, met opdrachtgevers als gemeenten, provincies en infra aannemers.

Daarbij is het mijn taak het project tot een goed einde te leiden. Ik zal kort uitleggen hoe ik dat aanpak. Ik begin een project altijd met inlezen. Dan weet ik wat er moet worden aangelegd, onderhouden en welke materialen Frisia aan moet leveren. Daarna worden de start- en opleverdatum helder. De volgende stap is de materialen inkopen en wensen en eisen vastleggen in overleggen met de opdrachtgever. Samen met een team van professionele hoveniers brengen we het project uiteindelijk tot een goed eindresultaat, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Ik heb al aan veel mooie projecten mee mogen werken, denk aan KIK Feanwâlden en herinrichting Siblu recreatiepark Lauwersoog.

De passie die ik voor mijn werk voel, voel ik in mijn vrije tijd voor het fokken en keuren van raskonijnen. De uitdaging is om een konijn zo te fokken, dat het precies aan de juiste raskenmerken voldoet, zoals het juiste gewicht, type en bouw, oorlengte, pels, kleur, tekening en conditie. Als een konijn aan de juiste eisen voldoet, doet het dier mee aan een tentoonstelling waar het wordt beoordeeld door een keurmeester.

Op gebied van het fokken en keuren van raskonijnen red ik mij wel, maar als projectleider kan ik wel wat hulp gebruiken! Word jij mijn collega? Solliciteer dan hier.

  • Vacature!

    In onze vestiging in Burgum maken we plek voor een hoofd calculatie. We zoeken iemand die op stoom is gekomen in zijn loopbaan en nu wil doorpakken.

    Bekijk vacature