0511 - 46 12 12
Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma slaan handen ineen

Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma slaan handen ineen

Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma slaan handen ineen

Hoveniersbedrijven Frisia Bergum en Tuinstyling Hamersma gaan per 1 oktober een intensieve samenwerking aan, waarbij de activiteiten en het personeel worden overgenomen door Frisia Bergum. Omdat het vinden van goed geschoold personeel in de hoveniersbranche een steeds grotere uitdaging wordt, hebben de twee groenondernemers besloten hun krachten te bundelen.

Samen verder, samen beter
In de samenwerking blijven beide bedrijven naast elkaar bestaan onder het motto ‘Samen verder, samen beter’. Niels Douma is de tweede generatie in het familiebedrijf Frisia Bergum en ziet in de doorgewinterde hoveniers van Tuinstyling Hamersma een welkome aanvulling voor zijn bedrijf. Reinder Hamersma, oprichter en tuinstylist van Tuinstyling Hamersma, krijgt door deze samenwerking de ruimte om te doen wat hij het liefste doet: exclusieve tuinen ontwerpen. Op deze manier kunnen de bedrijven hun (bestaande) klanten een uitgebreider aanbod bieden en werken ze met meer specialisten samen onder één dak. Kortom: een win-win situatie voor zowel de klant, Frisia Bergum als Tuinstyling Hamersma. De ondernemers hopen op een mooie toekomst samen.

Over Tuinstyling Hamersma
Tuinstyling Hamersma is een gecertificeerd allround hoveniersbedrijf. Je kunt bij hen terecht voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin, park of buitenruimte. Met ruim 30 jaar ervaring bieden zij creatieve en doordachte tuinontwerpen, aangelegd en onderhouden door vakmensen met oog voor detail en een passie voor tuin en groen.

Op de foto: Links Niels Douma (Frisia Bergum) en rechts Reinder Hamersma (Tuinstyling Hamersma) slaan de handen ineen.

  • Vacature!

    In onze vestiging in Burgum maken we plek voor een hoofd calculatie. We zoeken iemand die op stoom is gekomen in zijn loopbaan en nu wil doorpakken.

    Bekijk vacature