0511 - 46 12 12
Organisatie

Organisatie

Organisatie

Visie:

De Frisia Groep kenmerkt zich door haar no-nonsense mentaliteit, waarin het ontzorgen van de klant centraal staat. Wij zijn een allround duurzaam hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en groenvoorzieningen. Tegen de achtergrond van een allround aanbod hebben wij specialisaties ontwikkeld zoals boomverzorging, retentiedaken en (intensieve) daktuinen, ecologisch beheer en aanleg; en hydrocultuur. Binnen de Frisia Groep spelen duurzaamheid en klimaatadaptatie een cruciale rol in de bedrijfsvoering.

Wij streven naar een beheerste groei, waarbij kwaliteit essentieel is. Enerzijds richten wij ons op het leveren van een hoogwaardig kwaliteitsproduct binnen een kader van klantgerichtheid en anderzijds is er grote zorg voor service en communicatieprocessen met daaraan gekoppeld een adequaat prijsniveau.

Missie:

Richting onze klanten zijn wij herkenbaar als een duurzaam bedrijf die bekend staat om haar vakmanschap, kwaliteit en servicegerichtheid. Wij kennen onze klant en kunnen proactief inspelen op wensen en eisen. Ook denken wij actief, creatief en inventief mee met vraagstukken en problemen die onderhouds- en/of aanlegwerk met zich mee kan brengen. Wij kennen de markt.

Richting onze medewerkers staan wij open voor initiatieven en voorstellen die zij aandragen om ons bedrijf te kunnen verbeteren. Door middel van interne en externe cursussen zorgen wij dat ons personeel over de juiste kennis en vakmanschap bezit.

Strategie:

Wij willen ons als hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf onderscheiden en uitsteken boven de middenmoot in de branche op basis van kwaliteit en kennis. Daarvoor heeft de Frisia Groep een duidelijk eigen karakter. Duurzaamheid, zowel in materieel, medewerkers, leveranciers, beplanting als de wijze waarop werk wordt uitgevoerd, speelt hierin een essentiële rol. Maar ook door een duidelijke, op de wensen van de klant gerichte aanpak van het werk en verleende service onderscheiden wij ons.

  • Vacature!

    In onze vestiging in Burgum maken we plek voor een hoofd calculatie. We zoeken iemand die op stoom is gekomen in zijn loopbaan en nu wil doorpakken.

    Bekijk vacature