0511 - 46 12 12
We gaan verder als de Frisia Groep

We gaan verder als de Frisia Groep

We gaan verder als de Frisia Groep

Nieuw en vertrouwd

In Noord-Oost Nederland kennen ze ons als Groenservice Noord, in de rest van Nederland als Frisia Bergum. Die twee namen gaan nu op in een nieuwe (maar toch ook vertrouwde) naam: Frisia Groep. Sinds 1696.

Voor het werk maakt de naamsverandering geen verschil: zelfde kwaliteit, zelfde service. We maken groen voor generaties. Wel wordt het allemaal wat makkelijker voor wie met ons werkt. De mailadressen, de website en de social media kanalen zijn aangepast. Op bedrijfskleding en busjes blijft de naam Groenservice Noord bestaan, maar onder de overkoepelende naam Frisia Groep.

Onder de naam Frisia Groep vallen straks bijna al onze werkzaamheden: de daktuinen, terreininrichting, ecologische aanleg en beheer, tuinaanleg en onderhoudsmanagement. Op alle locaties: Bergum, Groningen, Assen en Hoorn. Alleen de boomverzorging van Pius Floris, waarvan we franchisenemer zijn en actief in heel Noord-Nederland, blijft onder eigen naam actief.

Toen we bijna dertig jaar geleden in Groningen een tweede vestiging begonnen, leek het ons beter om niet met een oer-Friese naam te starten. Maar de tijden zijn veranderd en we zitten er al zo lang. We zijn nu even Grunnings als dat we Frysk zijn.

  • Vacature!

    In onze vestiging in Burgum maken we plek voor een hoofd calculatie. We zoeken iemand die op stoom is gekomen in zijn loopbaan en nu wil doorpakken.

    Bekijk vacature